بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

بازداشت جاسوسان سیا، ترامپ را به واکنش واداشت

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به بازداشت تعدادی از جاسوس‌های این کشور توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، همانطور که انتظار می‌رفت، این شکست را انکار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه به انتشار خبر شناسایی و بازداشت اعضای یک هسته جاسوسی آمریکا در ایران واکنش نشان داد و همانطور که انتظار می‌رفت، این شکست اطلاعاتی را انکار کرد.

 

وی در توییتر نوشت: «گزارش ایران درباره گیر انداختن جاسوس‌های سیا، کاملا غلط است. اصلا حقیقت ندارد. باز هم دروغ و پروپاگاندا (مانند پهپادشان که ساقط شد) از سوی یک رژیم مذهبی که به شدت به دردسر افتاده و نمی‌داند چه کند. اقتصاد آن‌ها مرده و از این هم بدتر می‌شود. ایران یک افتضاح تمام‌عیار است.»

 

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران روز گذشته از بازداشت ۱۷ نفر از جاسوسان آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا خبر داد که تلاش داشته‌اند در مراکز حساس کشور نفوذ کنند. صبح امروز نیز مدیر کل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در یک نشست خبری، مدارک و مستنداتی از این پرونده را در اختیار رسانه‌ها قرار داد.

 

جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر بازداشت عناصر داخلی این شبکه، در چارچوب عملیات آفندی اطلاعاتی، تصاویر و مشخصات شماری از افسران آمریکایی سیا را که مسئولیت این هسته جاسوسی را بر عهده داشته‌اند، منتشر کرده است.

 

امروز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا که خود تا پارسال ریاست سازمان سیا را بر عهده داشت، اظهار نظر در این مورد خودداری کرد. وی البته ادعا کرد که ایران «سابقه دروغگویی» دارد.

انتشار خبر بازداشت این جاسوس‌ها، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشته و از صبح امروز اغلب رسانه‌های معتبر جهان به آن پرداخته‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار